top of page

Шановні батьки! Готуємо документи для вступу!

Аміністрація ліцею №1

8 квіт. 2024 р.

Батькам майбутніх першокласників

Шановні батьки та особи, що їх замінюють!

Доводимо до вашого відома, що:

29 квітня 2024 року є датою початку прийому заяв про зарахування дітей до 1-го класу на 2024-2025 навчальний рік.

31 травня 2024 року  є останнім днем подачі заяв про зарахування дітей до 1-го класу на 2024-2025 навчальний рік.

Розпочинається процес зарахування учнів до перших класів Христинівського ліцею №1 Христинівської міської ради Черкаської області, відповідно до Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної освіти,затвердженого наказом Міністерства освіти та науки України від 16 квітня 2018 № 367( далі - Порядок).

Для зарахування учнів до закладу загальної середньої освіти батьки або особи, які їх замінюють, подають:

– заяву встановленого зразка (додаток 1);

– копію свідоцтва про народження дитини (під час подання копії пред’являється оригінал відповідного документа);

– оригінал або копію медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-/о «Медична довідка (витяг з медичної картки амбулаторного хворого)», затвердженою наказом Міністерства охорони здоров’я України від 14 лютого 2012 року № 110( у редакції наказу Міністерства охорони здоров’я України від 25 липня 2023 року № 1351 ).

Зараховувати дітей, які мають довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи (або один з їх батьків має вищезазначену довідку) та які не мають свідоцтва про народження, без подання цього документу. Невідкладно інформувати щодо відсутності свідоцтва про народження органи опіки і піклування за місцем проживання дитини чи місцем знаходження закладу освіти.

Шановні батьки та особи, що їх замінюють, доводимо до вашого відома, що за повноту і достовірність усієї інформації та усіх документів, що подаються до закладу освіти, відповідає згідно з вимогами законодавства особа, яка їх подає.




bottom of page